Ingrediente
Descriere
Pentru o bună dispoziţie...
Etapele de gătit
pas 1. Se fierbe carnea, se curăţă de oase.
pas 2. Se taie mărunt.
pas 3. Se taie ciupercile.
pas 4. Si ceapa.
pas 5. Se căleşte puţin ceapa, se adaugă ciupercile.
pas 6. Se pune sare, piper şi se lasă la foc 5-7 minute. Se adaugă şi carnea şi se mai lasă la foc încă 5 minute.
pas 7. Aluatul se întinde şi se taie pătrăţele.
pas 8. Se pune umplutura în mijloc şi se modelează pliculeţele.
pas 9. Se pun in tava tapetată cu hârtie de copt.
pas 10. Se ung cu ou şi se presară cu seminţe de susan.
pas 11. Se coc 30 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brânzoaice sărate cu mărar
Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
mai mult...Plăcinte
Cine nu a auzit de plăcinte? Sărate, dulci, prăjite pe tigaie, coapte în cuptor... O infinitate de variante. Astăzi pregătim...
mai mult...Pateuri cu ou și ceapă
Pateuri vaporoase, calde, aromate și gustoase pentru a fi servite la borș.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.