Ingrediente
Descriere
Etapele de gătit
pas 1. Chefirul și uleiul se încălzesc un pic. Adăugați sare și zahăr. Se amestecă.
pas 2. Drojdia se amestecă cu făina, se unește cu chefirul și uleiul. Se framântă un aluat elastic.
pas 3. Se lasă pentru 30 min, până își dublează volumul.
pas 4. Se ia câte o bucățică de aluat și se întinde cu palmele.
pas 5. Se pune umplutura. Eu am făcut cu varză prăjită.
pas 6. Se lipesc marginile și se formează pateurile.
pas 7. Se ung cu gălbenuș și se coc timp de 25-30 min în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 8. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu varză și ou
![Tartă cu varză și ou](/pictures/content/2015_10/72_small.jpg)
O tartă tomnatică, colorată și foarte apetisantă. Aluat: 120 gr.de unt, 200 gr. de făină, 2 linguri de apă rece, 1 ...
mai mult...Brânzoaice sărate cu mărar
![Brânzoaice sărate cu mărar](/pictures/content/2015_11/1268_small.jpg)
Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
mai mult...Chec pufos cu vișine (de post)
![Chec pufos cu vișine (de post)](/pictures/content/2015_11/1532_small.jpg)
Iata că au venit frigurile și din bucătăriile noastre mai des miroase a copturi. Acest chec pe lângă faptul că e super gusto...
mai mult...
Отличный рецепт. Спасибо!