Ingrediente
Descriere
Cuvintele vor fi în plus, pur și simplu raci foarte apetisanți
Etapele de gătit
pas 1. Racii trebuie să fie neapărat vii, cu cei morți se poate intoxica puternic. Se spală minuțios, mai ales crusta și lângă piciorușe. Facem asta ca să evităm resturi de murdărie care vor putea da un gust neplăcut. Puteți să roadeți crusta cu o perie.
pas 2. Apa și berea se toarnă într-o cratiță. Imediat ce fierbe, se adaugă toate condimentele. Scufundați racii câte unul. Imediat după asta puneți o legătură întreagă de mărari.
pas 3. Se fierb 15 minute, apoi se stinge focul și se lasă încă pentru tot atâta. Se vor servi desigur fierbinți, la bere.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe de post cu mere

În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în t...
mai mult...Platou de legume

Platou de legume pentru masa de sărbătoare
mai mult...Ardei în Sos de Roşii

O reteta traditionala tarii noastre si fratilor de peste Prut. Simpla si delicioasa. Eu o mai numesc "Mancare de vara" !
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.