Ingrediente
Descriere
În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în timpul unei plimbări. Eram "obligată" să postez şi reţeta unei variante de post.
Etapele de gătit
pas 1. Mărul se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.
pas 2. Se amestecă uleiul cu zahărul.
pas 3. Se adaugă apa minerală, esenţa de lămîie şi se amestecă bine.
pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi praful de sare, se omogenizeză. Urmează apoi mărul.
pas 5. Se pun formele de hărtie în tava pentru brioşe. Se toarnă aluatul şi se presară deasupra cu seminţe de susan.
pas 6. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade, circa 35 minute. Poftă mare să aveţi!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiţi glazuraţi cu prune uscate(nuci)
![Biscuiţi glazuraţi cu prune uscate(nuci)](/pictures/content/2016_01/2200_small.jpg)
Nişte biscuiţi care sunt şi pe placul bărbaţilor.
mai mult...Gogoașe cu brânză
![Gogoașe cu brânză](/pictures/content/2016_01/2206_small.jpg)
O rețetă foarte simplă, dar pe cât de simplă, atât de gustoasă!
mai mult...Mic dejun de weekend
![Mic dejun de weekend](/pictures/content/2015_11/597_small.jpg)
E de weekend pentru că în zilele de lucru totul se face în grabă și nu avem timp pentru a pregăti micului dejun. &Icir...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.