Ingrediente
Descriere
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă raţa, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei de măsline încins şi un praf de sare. Se pune un capac peste tigaie şi se lasă să se înăbuşe la foc mediu. Când s-a rumenit pe o parte, se întorc bucăţile de carne pe cealaltă parte. Se adaugă rizmarinul, usturoiul şi se stropeşte cu 50 ml vin alb.
pas 2. Se acoperă şi se lasă până carnea se rumeneşte şi pe a doua parte, se stropeşte din nou cu restul de vin şi se adaugă apa, apoi se acoperă şi se lasă la fiert. Când e aproape gata se ia capul şi se mai lasă un pic la foc.
pas 3. Are un gust...mmmmmmm...delicios!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)

Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Piept de pui cu susan

O reteta un pic mai deosebita de piept de pui...
mai mult...Salată cu piept de pui şi ananas

O salată minunată ce poate fi servită de sărbători sau în orice zi cînd aveţi nevoie să o faceţi deosebită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.