Ingrediente
Descriere
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă raţa, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei de măsline încins şi un praf de sare. Se pune un capac peste tigaie şi se lasă să se înăbuşe la foc mediu. Când s-a rumenit pe o parte, se întorc bucăţile de carne pe cealaltă parte. Se adaugă rizmarinul, usturoiul şi se stropeşte cu 50 ml vin alb.
pas 2. Se acoperă şi se lasă până carnea se rumeneşte şi pe a doua parte, se stropeşte din nou cu restul de vin şi se adaugă apa, apoi se acoperă şi se lasă la fiert. Când e aproape gata se ia capul şi se mai lasă un pic la foc.
pas 3. Are un gust...mmmmmmm...delicios!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort din clătite "Cuşma lui Guguţă"...

O armonie perfectă de gusturi: smântână şi vişine. Clătitele le-am pregătit după această reţetă
mai mult...Aperitiv "Căciula lui Moş Crăciun"

Un aperitiv mai creativ pentru sărbătorile de iarnă. Ingredientele sunt pentru 8 porţii.
mai mult...Piept de pui în fulgi de porumb

Un aperitiv crocant şi super delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.