Ingrediente
Carne tocată assorti 400 g
Ouă 2 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Făină de grâu 2 linguri
Descriere
Una din bucatele mele preferate din acele făcute de mama.
Etapele de gătit
pas 1. În tocătură se adaugă un ou, sare, piper, se amestecă minuțios cam 4 minute.
pas 2. Formăm viitoarele pârjoale.
pas 3. Făina eu o torn în stanion cu margini formate, e foarte comod, pentru că nu se împrăștie pe toata suprafața mesei și se poate strânge ușor pentru a fi folosită dățile ulterioare la prepararea pârjoalelor.
pas 4. Pârjoalele le înmuiem în făină.
pas 5. Batem un ou, presărăm puțin și înmuiem pârjoalele în el. Prăjim la foc moderat câte 12 minute din fiecare parte.
pas 6. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu susan
O reteta un pic mai deosebita de piept de pui...
mai mult...Raţă cu vin alb şi rozmarin
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
mai mult...Iepuraş în vin la cuptor
Uşor de făcut şi bun-bun...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.