Ingrediente
Descriere
O gustare rapidă și sățioasă pentru orice anotimp.
Etapele de gătit
pas 1. Se face umplutura: pieptul de pui se pisează cu ulei până se transformă într-o pastă, se adaugă usturoiul tocat, se adaugă iaurtul, uleiul, sucul de lămâie și sare după gust.
pas 2. Foaia de lavaș se taie în jumătate, respectiv se obțin două rulade. Întindem puțină umplutură deasupra unei jumătăți și punem salata deasupra, apoi urmează tonul, roșiile, castraveții, ceapa și deasupra turnăm haotic sosul, dar fără exagerare, de nu, se înmoaie prea tare.
pas 3. Rotim atent lavașul, îl învelim în peliculă și îl lăsăm să stea timp de jumătate de ora.
pas 4. Ruladele se primesc destul de mari.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe de post cu mere
![Brioşe de post cu mere](/pictures/content/2015_12/1600_small.jpg)
În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în t...
mai mult...Salată de vinete și ardei copți
![Salată de vinete și ardei copți](/pictures/content/2015_11/1516_small.jpg)
Această rețetă este una simplă, gustoasă, dar cel mai important sănătoasă!
mai mult...Ouă umplute
![Ouă umplute](/pictures/content/2016_01/2248_small.jpg)
Varianta preferată de familia noastră.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.