Ingrediente
Descriere
O gustare rapidă și sățioasă pentru orice anotimp.
Etapele de gătit
pas 1. Se face umplutura: pieptul de pui se pisează cu ulei până se transformă într-o pastă, se adaugă usturoiul tocat, se adaugă iaurtul, uleiul, sucul de lămâie și sare după gust.
pas 2. Foaia de lavaș se taie în jumătate, respectiv se obțin două rulade. Întindem puțină umplutură deasupra unei jumătăți și punem salata deasupra, apoi urmează tonul, roșiile, castraveții, ceapa și deasupra turnăm haotic sosul, dar fără exagerare, de nu, se înmoaie prea tare.
pas 3. Rotim atent lavașul, îl învelim în peliculă și îl lăsăm să stea timp de jumătate de ora.
pas 4. Ruladele se primesc destul de mari.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Aperitiv toscan
![Aperitiv toscan](/pictures/content/2015_11/1564_small.jpg)
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
mai mult...Tartine dulci cu struguri si miere
![Tartine dulci cu struguri si miere](/pictures/content/2015_11/1246_small.jpg)
Un aperitiv deosebit de delicios, potrivit și pentru un mic dejun perfect!
mai mult...Ruladă din lavaș
![Ruladă din lavaș](/pictures/content/2015_11/485_small.jpg)
O rețeta foarte ușoară și rapidă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.