Rulada "Curcubeu"

Rulada "Curcubeu"

Autor :

Ingrediente

Aluat foietaj 800 g
Suncă 200 g
Ardei gras 400 g
Cascaval tare 200 g
Gălbenuș de ou 3 buc.
Smîntînă 1 linguri

Descriere

O ruladă delicioasă cu gust de pizza,bună la dejun sau cină,dar si ca un aperitiv cînd vă vin oaspeti...

Etapele de gătit

pas 1. Se spală ardeii,se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.

pas 2. Se taie cubuleţe caşcavalul şi şunca.

pas 3. Se amestecă toate ingredientele tăiate cubuleţ cu 2 gălbenuşuri. Se sărează şi se condimentează doar dacă vi se pare că e nevoie. Eu nu am pus nimic suplimentar. Şunca şi caşcavalul aveau destulă sare.

pas 4. Se întind 2 foi de aluat(cam 0,5 cm grosime) şi se aşează umplutura. Se rulează,lipindu-se bine marginile

step4

pas 5. Se aşează rulada în tava tapetată cu hîrtie de copt. Se amestecă gălbenuşul rămas cu o lingură de smîntînă şi se unge rulada. Se coace vreo 30-35 minute la 200-220 grade.

step5

pas 6. Se serveşte caldă,cu legume, dar e destul de bună şi rece.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Quiche cu ciuperci
Quiche cu ciuperci

Această turtă deschisă, pe un blat fărâmicios fin, cu umplutură din șampinioni, poate fi servit drept un mic dejun copios, u...

mai mult...
Turte cu telemea
Turte cu telemea

Când eram copii, deseori ne delecta mama și bunica cu aceste turte cu telemea, făcute pe tigaie. Am decis să mă "reînt...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology