Ingrediente
Descriere
O ruladă delicioasă cu gust de pizza,bună la dejun sau cină,dar si ca un aperitiv cînd vă vin oaspeti...
Etapele de gătit
pas 1. Se spală ardeii,se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.
pas 2. Se taie cubuleţe caşcavalul şi şunca.
pas 3. Se amestecă toate ingredientele tăiate cubuleţ cu 2 gălbenuşuri. Se sărează şi se condimentează doar dacă vi se pare că e nevoie. Eu nu am pus nimic suplimentar. Şunca şi caşcavalul aveau destulă sare.
pas 4. Se întind 2 foi de aluat(cam 0,5 cm grosime) şi se aşează umplutura. Se rulează,lipindu-se bine marginile
pas 5. Se aşează rulada în tava tapetată cu hîrtie de copt. Se amestecă gălbenuşul rămas cu o lingură de smîntînă şi se unge rulada. Se coace vreo 30-35 minute la 200-220 grade.
pas 6. Se serveşte caldă,cu legume, dar e destul de bună şi rece.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Quiche cu ciuperci
Această turtă deschisă, pe un blat fărâmicios fin, cu umplutură din șampinioni, poate fi servit drept un mic dejun copios, u...
mai mult...Turte cu telemea
Când eram copii, deseori ne delecta mama și bunica cu aceste turte cu telemea, făcute pe tigaie. Am decis să mă "reînt...
mai mult...Budincă cu carne de pui și brocoli
O mâncare simplă și sățioasă, iar combinația de pui, ardei roșii și broccoli e foarte gustoasă. Pentru partea cremoasă o ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.