Ingrediente
Brânză de vaci 400 g
Ouă 2 buc.
Parmezan ras 30 g
Mărar după gust
Sare după gust
Făină de grâu 4 linguri
Ulei după gust
Descriere
Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
Etapele de gătit
pas 1. Mărunțim brânza cu furculița sau o dăm prin sită.
pas 2. Adăugăm parmezanul ras, 2 ouă, sare, făina, mărarul tocat și amestecăm până obținem o compoziție omogenizată.
pas 3. Cu palmele ude luăm din compoziție, modelăm, dăm prin făină și le punem pe tigaia încinsă cu puțin ulei.
pas 4. Lăsăm să se rumenească, apoi le întoarcem. Timpul de prăjire e aproximativ ca și la blinele.
pas 5. Servim cu smântână, se poate și legume. Dar fără nimic la fel sunt gustoase! Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tutmanik - plăcintă bulgărească
O reţetă populară în Bulgaria, pentru o plăcintă pufoasă şi gustoasă.
mai mult...Pliculeţe cu ciuperci
Pentru o bună dispoziţie...
mai mult...Crenvurşti în aluat
O amintire gustoasă din anii de şcoală...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.