Ingrediente
Spaghetti 300-500 g
Crenvursti 300 g
Apă 1500 ml
Sare 1/2 lingurițe
Ulei 1 lingurițe
Unt 30-50 g
Descriere
Simplu și ușor
Etapele de gătit
pas 1. Se pune pe foc o cratiță cu apă și sare.
pas 2. Tăiem crenvurștii în bucăți și introducem câteva spaghetti prin ele.
pas 3. Când apa fierbe, adăugăm spaghetele și lăsăm 10-12 minute să fiarbă (un pic mai mult ca de obicei pentru a se face și partea din interiorul crenvurștelor). Puteți testa, pentru a fi siguri.
pas 4. La servire puteți adăuga unt, cașcaval sau un sos care vă place.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Paste cu ton
Aceste paste sunt prezente în meniul fiecărei săptămâni...
mai mult...Pizza 50/50
Am preparat aceasta pizza fără semolina și mi-a plăcut mai mult. De ce 50/50? Pentru că preferințele gustative ale soțului dife...
mai mult...Taitei cu Broccoli si Ciuperci
Un experiment care ma facusera sa raman foarte multumita de deliciul obtinut!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.