Ingrediente
Spaghetti 300-500 g
Crenvursti 300 g
Apă 1500 ml
Sare 1/2 lingurițe
Ulei 1 lingurițe
Unt 30-50 g
Descriere
Simplu și ușor
Etapele de gătit
pas 1. Se pune pe foc o cratiță cu apă și sare.
pas 2. Tăiem crenvurștii în bucăți și introducem câteva spaghetti prin ele.
pas 3. Când apa fierbe, adăugăm spaghetele și lăsăm 10-12 minute să fiarbă (un pic mai mult ca de obicei pentru a se face și partea din interiorul crenvurștelor). Puteți testa, pentru a fi siguri.
pas 4. La servire puteți adăuga unt, cașcaval sau un sos care vă place.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Taitei cu Broccoli si Ciuperci

Un experiment care ma facusera sa raman foarte multumita de deliciul obtinut!
mai mult...Aluat de pizza

Aluat de pizza pe drojdii.
mai mult...Pizza ”Capricioasa”

Gustul veritabilei pizza italiana la Dumneavoastră acasă. Una din preferatele mele.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.