Ingrediente
Faina de grau 500 g
Drojdie uscata 1 buc.
Ulei 4 linguri
Zahăr 1 lingurițe
Sare 1 lingurițe
Descriere
Aluat de pizza pe drojdii.
Etapele de gătit
pas 1. Amestecați drojdia cu zahărul și cu puțină făină, apoi cu puțină apă caldă.
pas 2. Lăsați amestecul la crescut timp de 15 minute, apoi adăugați celelalte ingrediente pe rând și frământați un aluat potrivit de tare.
pas 3. Adaugați apa călduță, câtă este necesară pentru ca aluatul să fie elastic, nu prea moale.
pas 4. Aluatul se pune la dospit, la loc cald, ferit de curenți până își dublează volumul. Din aluat se întinde apoi o foaie cu grosimea de maximum 1cm.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pizza
![Pizza](/pictures/content/2015_11/1284_small.jpg)
Nu știți ce să pregătiți pentru cină? Pregătiți pizza! Umplutura e mereu diferită și adesea din ceea ce aveți în frigider...
mai mult...Paste cu ton
![Paste cu ton](/pictures/content/2015_11/1372_small.jpg)
Aceste paste sunt prezente în meniul fiecărei săptămâni...
mai mult...Chifteluțe italiene
![Chifteluțe italiene](/pictures/content/2015_11/1179_small.jpg)
Adorați oare și voi pastele așa cum le ador eu?)
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.