Ingrediente
Descriere
Adorați oare și voi pastele așa cum le ador eu?)
Etapele de gătit
pas 1. Pentru sos: 2 borcane de tomate, 1 ceapă, puțin oregano, jumătate de pahar de vin alb sec, sare, piper.
pas 2. De data asta folosesc tocătură cumpărată, mixtă. Miezul de pâine se înmoaie în lapte. Se adaugă ou, sare, piper, nucușoară.
pas 3. Amestecăm, adăugăm pătrunjel și ceapă tăiată foarte mărunt.
pas 4. Și Parmezan
pas 5. Adăugăm 2 căței de usturoi striviți. Formăm chifteluțele. Le lăsăm de-o parte și începem să preparăm sosul.
pas 6. Pe o tigaie adăugăm ulei de olive și prăjim ceapa până devine străvezie.
pas 7. Adăugăm tomatele, puțină apă, sare, piper, oregano, înădușim 7 minute. Adăugăm vinul, mărim focul și lăsăm să se evapore câteva minute.
pas 8.
pas 9. Acum vom continua cu chiftelele. Le înmuiem în făină.
pas 10. Le prăjim pâne se rumenesc.
pas 11.
pas 12. Le aranjăm într-o formă de copt.
pas 13. Turnăm sosul.
pas 14. Lăsăm la cuptorul încălzit până la 200 de grade pentru 25-30 de minute.
pas 15. Se vor servi cu paste, eu le-am folosit pe acestea. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Raţă cu vin alb şi rozmarin
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
mai mult...Prepeliţe Tabaca
"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".
mai mult...Pârjoale de pui
Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.