Ingrediente
Descriere
Etapele de gătit
pas 1. Chefirul și uleiul se încălzesc un pic. Adăugați sare și zahăr. Se amestecă.
pas 2. Drojdia se amestecă cu făina, se unește cu chefirul și uleiul. Se framântă un aluat elastic.
pas 3. Se lasă pentru 30 min, până își dublează volumul.
pas 4. Se ia câte o bucățică de aluat și se întinde cu palmele.
pas 5. Se pune umplutura. Eu am făcut cu varză prăjită.
pas 6. Se lipesc marginile și se formează pateurile.
pas 7. Se ung cu gălbenuș și se coc timp de 25-30 min în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 8. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brânzoaice sărate cu mărar

Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
mai mult...Tartă cu varză și ou

O tartă tomnatică, colorată și foarte apetisantă. Aluat: 120 gr.de unt, 200 gr. de făină, 2 linguri de apă rece, 1 ...
mai mult...Chifle franţuzeşti cu seminţe de in

Chifle moi şi crocante în acelaşi timp. Ingredientele sunt pentru 4 chifle.
mai mult...
Отличный рецепт. Спасибо!