Ingrediente
Descriere
Etapele de gătit
pas 1. Chefirul și uleiul se încălzesc un pic. Adăugați sare și zahăr. Se amestecă.
pas 2. Drojdia se amestecă cu făina, se unește cu chefirul și uleiul. Se framântă un aluat elastic.
pas 3. Se lasă pentru 30 min, până își dublează volumul.
pas 4. Se ia câte o bucățică de aluat și se întinde cu palmele.
pas 5. Se pune umplutura. Eu am făcut cu varză prăjită.
pas 6. Se lipesc marginile și se formează pateurile.
pas 7. Se ung cu gălbenuș și se coc timp de 25-30 min în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 8. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu legume și mozzarella
Vă recomand cu mare drag această tartă cu aluat fraged, de data aceasta cu legume și mozzarella. Rețeta blatului o găsiți aici R...
mai mult...Triunghiuri cu brânză
Știu că nu o sa descoper America cu această rețetă,dar pentru incepători ar putea fi o idee...
mai mult...Tutmanik - plăcintă bulgărească
O reţetă populară în Bulgaria, pentru o plăcintă pufoasă şi gustoasă.
mai mult...










Отличный рецепт. Спасибо!
Adăugat: 11.04.2016 11:41