Ingrediente
Descriere
Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de bine cu carnea de miel.
Etapele de gătit
pas 1. Se taie varza în bucăți mari, la fel procedăm și cu sfecla.
pas 2.
pas 3. Într-un borcan curat se pune sfecla, apoi varza, alternand straturile pana la vîrful borcanului. Între straturi se așează usturoiul și ardeiul.
pas 4. 2 litri de apă se pun pe foc, se adaugă sare intr-o astfel de cantitate încât să fie mai sărată decât mâncarea obișnuită. Eu pun aproximativ 2 linguri si jumătate de sare. Se aduce la fierbere si se toarna peste varză. Se lasă la temperatura camerei timp de 4 zile.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pungute din clatite
Un aperitiv deosebit,dar şi o cina neobişnuită...
mai mult...Ruladă aperitiv
Un aperetit deosebit de gustos
mai mult...Struguri in ciocolata
Struguri inveliti in ciocolata ,un adevarat deliciu homemade !!!
mai mult...







Am ous la murat. Astept rezultatul peste 4 zile
Adăugat: 27.11.2015 11:51