Tarta din pita(lavas) cu branza si marar

Tarta din pita(lavas) cu branza si marar

Autor :

Ingrediente

Lavaș 1 buc.
Творог 2% 200-250 g
Branza de vaci 200 g
Ouă 4 buc.
Mărar 1 buc.
Smîntînă 10% 350 g

Descriere

Tarta simpla si neobisnuita

Etapele de gătit

pas 1. Fiecare foaie de lavas o taiem in 3 parti egale, deci avem 6. Amestecam brinza de vaci si brinza cu 1 ou.

pas 2. Separat amestecam 3 oua cu sarea si smintina. Ungem vasul de la multifierbator cu ulei si turnam 3 linguri din mixul de oua si smintina.

pas 3. Fiecare bucata de lavas o ungem cu cite 1,5-2 linguri de amestec de oua, peste care haotic punem 1/5 din amestecul de brinza, o sucim si o aranjam in multifierbator incepind de la pereti. Repetam de 5 ori. Uniformam turnam amestecul de oua, lasind 2 linguri. Ultima bucata o taiem in jumatate si le punem deasupra, capetele le bagam dupa rulouri.

pas 4. Regim coacerepentru 40 min, 30 coacem pe o parte si 10 pe cealalta, lasam sa se odihneasca in multifierbator dupa ce e gata. Daca in cuptor, coaceti la 190C pina se rumeneste, in tava in care se va coace tarta ar fi bine sa puneti hirtie de copt ca sa nu sa se lipeasca.

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă de griș
Turtă de griș

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology