Ingrediente
Carne tocată assorti 500 g
Smîntînă 300 ml
Făină de grâu 2-3 linguri
Apă 1,5 l
Sare 1/2 lingurițe
Ardei gras 0,5 lingurițe
Descriere
Sos alb
Etapele de gătit
pas 1. Din carnea tocata formam bile si le fiebem la regim "fierbere pe aburi" 20 min. In apa in care s-au fiert perisoarele, adaugam faina si amestecam. Daca compozitia nu e omogena o stracuram. Adaugam smintina, saram si amestecam si setam regimul coacere pentu 20 min. Amestecam des ca sa nu sa se formeze cocoloase. Dupa finalizarea programului adaugam verdeata. Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Apple pie sau chec cu mere

Preferatul familiei nostre.
mai mult...Rasol de vita cu ciuperci

Metoda similara poate fi folosita si pentru alte produse din carne.
mai mult...Turtă de griș

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.