Ingrediente
Pește 2 buc.
Unt 50 g
Сatel de usturoi 3 buc.
Condimente după gust
Sare după gust
Descriere
Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos.
Etapele de gătit
pas 1. Curatim pestele, il taiem si-i scoatem coloana vertebrala, nu e atit de dificil pe cit pare.
pas 2. Saram, presaram condimente, taiem bucati de un si usturoi.
pas 3. Legam pestele cu ata pe toata lungimea
pas 4. Stringem bine si il punem in multifierbator. Garnitura perfecta sunt cartofii. L-am pregatit la regimul coacere timp de 40 min sau il puteti coace in cuptor timp de 40 min la 200C
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Orez cu fructe de mare
Pentru o cină uşoară şi gustoasă.
mai mult...Midii cu usturoi și pătrunjel
Cea mai simplă modalitate de a pregăti midiile.
mai mult...Somon la cuptor cu legume
Delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.