Ingrediente
Hrișcă 200 g
Ciuperci 300 g
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Pasta de tomate 3 linguri
Apă 1 l
Ulei vegetal 4 linguri
Ouă 1 buc.
Descriere
Chiftelute gustoase in multicooker
Etapele de gătit
pas 1. Fierbem hrisca. Ciupercile daca sunt inghetate le fierbem, daca sunt proaspete le prajim.
pas 2. Cind hrisca si ciupercile s-au racit, adaugam ceapa, un ou si le omogenizam cu blenderul. Formam chiftelute si le prajim la regimul "coacere" din toate partile. Le Intoarceti cu gija, sunt foarte fragile.
pas 3. Scoatem chiftelutele din multicooker. Prajim ceapa si morcovul cu 2 linguri de ulei 20 min, adaugam pasta de tomate, apa, sarea. Amestecam bine si adaugam chiftelutele. Inchidem capacul, setam regimul "coacere" pentru 30 min.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Rasol de vita cu ciuperci
Metoda similara poate fi folosita si pentru alte produse din carne.
mai mult...Babă de cartofi în multicooker
Pe lângă cartofi se poate folosi şi carne de pui, şuncă, telemea sau doar mărar.
mai mult...Sos alb
Sos alb
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.