Ingrediente
Descriere
O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.
Etapele de gătit
pas 1. Turnăm peste griș chefir , amestecăm și lăsăm să se înmoaie timp de o oră.
pas 2. După o oră batem ouăle cu zahărul până la majorarea volumului.
pas 3. Amestecul obținut îl adăugăm la griș cu chefir. Obținem o masă destul de lichidă.
pas 4. După preferință se pot adăuga fulgi de cocos, pentru amatori. La final adăugăm praf de copt sau sodă stinsă în oțet.
pas 5. Lăsăm în multifierbător pentru o oră. Cu 10-15 minute înainte să fie gata, adăugați chiar peste turtă 50 ml de lapte cald. Astfel turta va fi deosebit de fină. După ce e gata, lăsăm turta încă pentru 15 minute în forma de copt.
pas 6. Poftă bună!
pas 7. Se poate servi cu dulceață sau lapte condensat.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioșe cu afine și ciocolată

Cu ingrediente simple, naturale și multe fructe. Sper că poza va convins să încercați și voi acest desert. .
mai mult...Clătite

Clătite ,,Zi și noapte", așa le numim noi. Ușor de preparat și gustoase!
mai mult...Sandwichcu ouă și avocado

Micul dejun este cel mai important moment al zilei, iar Sandwich-ul cu ouă și avocado este ideal alături de o bautură caldă! Gu...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.