Ingrediente
Descriere
Desert delicios!!!
Etapele de gătit
pas 1. Punem gelatina la inmuiat in putina apa.
pas 2. Frisca o punem la foc, adaugam zaharul si vanilia.Fierbem 15 min.
pas 3. Dupa fierbere se ia de pe foc si se adauga gelatina si mestecam pina se dizolva bine fara cocoloase!
pas 4. Turnam in diferite forme la dorinta, se pune la rece pina se intareste!
pas 5. Daca dorim sa rasturnam panna cotta pe un platou.. atunci forma o punem in apa calda p/u citeva secunde si rapid intoarcem si voila! :)
pas 6. Decorul la dorinta, eu am optat la ciocolata neagra rasa cu malina!!! Pofta Buna!!!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Baniță cu dovleac

Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...
mai mult...Tort "Poveste"

Cred că majoritatea din noi au gustat măcar o dată acest tort. Şi mai cred că place aproape tuturor. Mai exact,plăcea, cel din var...
mai mult...Tarta cu gutuie si crema fiarta

Delicios
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.