Descriere
Îmi doream de ceva timp să gătesc Oua pashot, rețeta cu oțet însă nu îmi place, prea complicată. Astfel, motorul meu de căutare pentru rețete apetisante – soțul, a descoperit-o pe aceasta) Simpla și gustoasă)
Vom avea nevoie de: 2 ouă, ulei vegetal, peliculă alimentară, sare
Etapele de gătit
pas 1. Luăm o cană și amplasăm pe ea o bucată de peliculă alimentară. Ungem pelicula cu ulei, formând preventiv o adâncitură. După care spargem oul (este important să păstrăm gălbenușul intact!), adăugăm sare, apoi strângem și legăm pelicula.
pas 2. Spargem
pas 3. Legăm.
pas 4. În apa aproape clocotindă lăsăm punguțele noastre pentru 4 minute. După care le extragem, tăiem capetele punguțelor și frumoasele noastre ochiuri alunecă din pelicole direct în farfurii.
pas 5. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Madeleine cu miere şi apă de flori de portoc...
Nişte prăjuturele devenite celebre datorită amintirilor lui Proust...
mai mult...Oladii
Un desert simplu si foarte delicios, indragit de copii si adulti. Va prezint o reteta simpla de oladii.
mai mult...Chifle ''Romanița''
Extraordinare, asta am observat pe fața piciului când servea cu mare poftă. Cu gust dulce și aromat, aceste chifle sunt f...
mai mult...
Нет, не выключать,они должны провариться 4 минуты,
Adăugat: 28.12.2015 18:34Сделали, спасибо. Тоже никак не решалась. Только хотела уточнить, после того как опускаете яйца в воду, вы выключаете огонь или нет? я сначала выключила, потом включила обратно, подержала подольше. В общем, не до конца уверена