Ingrediente
Unt 30 g
Făină de grâu 100-150 g
Căpșune 250 g
Vișine în suc propriu 150 g
Scorțișoară 1 lingurițe
Fulgi de cocos 1 lingurițe
Zahăr 1 linguri
Amidon 2 lingurițe
Descriere
Asa cum mie imi plac visinele, iar sotului capsunele am incercat sa le imprietenesc intr-un crumble.
Etapele de gătit
pas 1. Untul rece se amesteca cu faina pina obtinem farimituri.
pas 2. Presaram fundul formei cu scortisoara si imprastiem haotic visinele (hirtia de copt s-a dovedit a fi inutila).
pas 3. Visinele cu scortisoara...
pas 4. Capsunele taiate le aranjam peste visine. Presaram scortisoara, zahar, fulgi de cocos si amidon.
pas 5. ...
pas 6. Presaram farimiturile si coacem in coptorul preincalzit la 200C timp de 30 min.
pas 7. Serviti cu inghetata.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Trandafiri din foietaj şi mere
Un desert extraordinar, chiar și în post, gustos şi aspectuos.
mai mult...Tort cu căpșuni
Tort cu căpșuni si lapte condensat - este un desert ușor de preparat si foarte gustos
mai mult...Biscuiţi de ovăz
Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.