Ingrediente
Faina de grau intreg 220 g
Unt 100 g
Zahăr 100 g
Ouă 1 buc.
Coarja rasă de lămâie 1 buc.
Еsență de vanilie după gust
Sare după gust
Descriere
Implicați copilul în activitățile culinare, va fi încântat.
Etapele de gătit
pas 1. Se bate untul la temperatura camerei cu zahărul.
pas 2. Apoi adăugăm oul, esența de vanilie și sarea.
pas 3. După ce le-am încorporat pe toate punem și făina. Aluatul obținut e gata de folosit (nu e necesar să-l punem la frigider) . Întindem turta și decupăm ce forme dorim.
pas 4. Coacem biscuiții la 165 - 175 grade circa 15 min.
pas 5. Le putem mânca simple sau cu gem, după plac.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu vișine
![Tartă cu vișine](/pictures/content/2015_11/1338_small.jpg)
Un desert simplu de făcut și foarte gustos. Perfect pentru zilele răcoroase.
mai mult...Negresa (de post)
![Negresa (de post)](/pictures/content/2015_11/1504_small.jpg)
Un desert foarte bun pentru perioadele de post şi nu doar.
mai mult...Baniță cu dovleac
![Baniță cu dovleac](/pictures/content/2015_10/1354_small.jpg)
Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.