Ingrediente
Descriere
E atât de simplu și ușor de pregătit. Presupun ca cunosc toți rețeta, totuși pentru gospodinele mai mici și care sunt la începutul călătoriei culinare, am decis să o scriu.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se spală, se porționează bucăți potrivite, se acoperă cu o folie alimentară și se bate ușor cu un ciocan special. Fiecare bucată se condimentează cu sare și piper după gust.
pas 2. Batem ouăle cu puțină sare si laptele, apoi trecem fiecare bucată de carne prin făină, oul bătut și atent le aranjăm în tigaia infierbintată cu puțin ulei. Coacem/prăjim la foc mediu pe ambele părti, apoi se scot pe șervețele de hârtie.
pas 3. Serviți alături de piureu de cartofi, salată sau altă garnitură care preferați. Să aveți poftă!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Sos Bolognese

Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
mai mult...Carne de porc "Acordeon"

Pregătită astfel, carnea de porc este perfectă atât pentru o masă de sărbătoare, cât şi pentru o zi obişnuită.
mai mult...Friptură în ulcea

O friptură aromată direct din cuptor, iar împreună cu murăturile face o combinație nemaipomenită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.