Ingrediente
Descriere
O alternativă a tortului "Kiev"...
Etapele de gătit
pas 1. Albuşurile reci se bat spumă uşoară.
pas 2. Cam aşa...
pas 3. Se adaugă pudra de zahăr şi se bate spumă tare.
pas 4. Amestecul de nuci se prăjeşte pe tigaia fără ulei, amestecând bine ca să nu se ardă.
pas 5. Se pun într-o pungă şi se zdrobesc cu un făcăleţ.
pas 6. Se adaugă în spuma de ouă.
pas 7. Se amestecă uşor.
pas 8. Se aşterne tava cu hârtie de copt şi se pune câte o lingură din compoziţie, dându-le formă rotundă.
pas 9. Se coc o oră la 110 grade şi a doua oră la 140 de grade. Sunt crocante la exterior, dar moi ca guma de mestecat înăuntru. La dorinţă se pot uni câte 2 cu cremă fiartă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Trandafiraşi cu brânză

Aceşti biscuiţi sunt gustul copilăriei mele.
mai mult...Chifle cu scorţişoară

Dacă ar avea şi cremă cred că nu s-ar deosebi de renumitele Cinnabon.
mai mult...Salam Dulce de Biscuiti

Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.