Ingrediente
Descriere
Delicioasă
Etapele de gătit
pas 1. Untul îl mixăm cu zahărul, adăugăm 2-3 gălbenușuri și le încorporăm treptat (total trebuie să fie 50g de gălbenuș). Adăugăm făina și sarea și omogenizăm. Dupa, dăm aluatul la frigider pentru 1 oră.
pas 2. Crema pasticcera: laptele+frișca+păstaia de vanilie punem la foc. Separat batem 6 gălbenușuri cu zahătul până devin albe la culoare și adăugăm amidonul. Când laptele s-a încălzit bine, scoatem vanilia și turnăm gălbenușurile, amestecăm.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Mini briose cu ciocolata
![Mini briose cu ciocolata](/pictures/content/2015_11/525_small.jpg)
Un desert cu gust deosebit de ciocolata ,excelente la o ceasca de ceai ,cafea sau ocazii aniversare !
mai mult...Chifle- Dovlecei
![Chifle- Dovlecei](/pictures/content/2015_10/301_small.jpg)
Nu am putut merge pe lângă aceste chifle delicioase, și nu în zadar, ele s-au primit atât de pufoase și foaaarte...
mai mult...Turtă dulce
![Turtă dulce](/pictures/content/2015_12/2166_small.jpg)
E un aluat perfect pentru modelarea biscuiţilor împreună cu copiii şi pentru a face surprize dulci celor dragi. Aluatul e de...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.