Ingrediente
Descriere
Un desert cu gust deosebit de ciocolata ,excelente la o ceasca de ceai ,cafea sau ocazii aniversare !
Etapele de gătit
pas 1. Topim ciocolata la bain-marie
pas 2. Întru-un bol mediu amestecăm făina, praful de copt şi cacaoa.
pas 3. Întru-un alt bol amestecăm extractul de vanilie,cele doua oua, zaharul batut cu untul la temperatura camerei şi smintina apoi le adaugăm in amestecul cu făină.Ciocolata topită se incorporează în amestecul cu făină sau se adăugă bucăţi de ciocolată.Nu se bate, doar se amestecă puţin.
pas 4. Se toarnă din compoziţie în hârtiile speciale puse într-o tavă. Se coc timp de 20-25 min.
pas 5. La dorinta decoram cu fulgi de migdale sau alte produse decorative .
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Mere coapte cu brânză
Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...Tartă deschisă de mere
Ingredientele sunt indicate pentru formă de copt de 21 cm
mai mult...Lava Cake sau Vulcan de ciocolata
Acest fondant de ciocolata este cel mai delicios si ciocolatos desert savurat vreodata .E nemaipomenit alaturi de inghetata si fru...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.