Biscuiți cu smântână

Biscuiți cu smântână

Autor :

Ingrediente

Smîntînă 200 g
Unt 100 g
Zahăr vanilat 3 buc.
Zahăr 3 linguri
Ouă 2 buc.
Praf de copt 5 g
Făină de grâu 600-700 g

Descriere

Este un biscuite simplu, dar extrem de gustos, pentru timpul de iarnă, aromat, de casă și fin…prin casă se simte aromă de vanilie și brânză, deși acolo nici nu este.

Etapele de gătit

pas 1. Untul înmuiat se pisează cu zahăr, se adaugă ouăle, se amestecă intens și se adaugă smântâna. Se adaugă proporționat făina și se amestecă cu praf de copt. Dacă aluatul este prea lipicios, se mai adaugă făină. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu să se lipească prea tare de mâini. Se învelește în peliculă și se pune pentru câteva ore la frigider.

pas 2. Se întinde un blat, cu grosimea de 0,5 cm și se decupează biscuiții.

pas 3. Se coc până la 20 de minute, la temperatura de 180 C.

pas 4. La dorință se presoară cu zahăr vanilat. Biscuiții nu trebuiesc gătiți până la o culoare închisă, pentru a-și păstra finețea. Să nu vă sperie faptul că biscuiții sunt pal. Dacă îi întorci, partea de jos al biscuiților are o culoare mai maronie. Eu iubesc să mănânc acești biscuiți a doua zi, atunci ei sunt moi și foarte-foarte fini.

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Evgeniya
    271
    Profil
    1

    получилось очень вкусно

    Adăugat: 10.03.2016 11:44
    Răspuns

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology