Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi de ovăz

Autor :

Ingrediente

Fulgi de ovaz 130 g
Făină de grâu 100 g
Unt 80 g
Dulceata de Mere 80 g
Ouă 1 buc.
Scorțișoară 1 lingurițe
Praf de copt 1 lingurițe

Descriere

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...

Etapele de gătit

pas 1. Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi scorţişoara.

step1

pas 2. Separat se amestecă untul moale cu gemul.

step2

pas 3. Se adaugă un ou. Se omogenizează.

step3

pas 4. Se adaugă amestecul cu fulgi de ovăz, se omogenizează, apoi se pun picăturile de ciocolată. Se pot înlocui cu stafide. Sau se pot exclude.

step4

pas 5. Se obţine o astfel de consistenţă.

step5

pas 6. Se modelează biscuiţii cu mâinile înmuiate în apă. Se aşează pe tava acoperită cu hârtie de copt.

step6

pas 7. Se coc 30 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Se verifică baza biscuiţilor care trebuie să fie maronie. Atunci se scot din cuptor, chiar dacă biscuiţii par încă moi.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Bomboane Raffaello
Bomboane Raffaello

Top desert pentru gustul desăvârșit al compoziției de nucă de cocos, migdale sau alune! Deși sunt adevărate ''bombe...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology