Ingrediente
Descriere
Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
Etapele de gătit
pas 1. Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi scorţişoara.
pas 2. Separat se amestecă untul moale cu gemul.
pas 3. Se adaugă un ou. Se omogenizează.
pas 4. Se adaugă amestecul cu fulgi de ovăz, se omogenizează, apoi se pun picăturile de ciocolată. Se pot înlocui cu stafide. Sau se pot exclude.
pas 5. Se obţine o astfel de consistenţă.
pas 6. Se modelează biscuiţii cu mâinile înmuiate în apă. Se aşează pe tava acoperită cu hârtie de copt.
pas 7. Se coc 30 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Se verifică baza biscuiţilor care trebuie să fie maronie. Atunci se scot din cuptor, chiar dacă biscuiţii par încă moi.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...

Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...Conuri de Revelion

Un deliciu pentru oaspeţii dragi în noaptea dintre ani...
mai mult...Brânzoaică regală

Nu voi descoperi America cu această rețetă, simplu o voi reîmprospăta în memoria amatorilor de brânză) Pentru...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.