Ingrediente
Descriere
Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru început este necesar de a înăbuși dovleacul, eu îl înăbuș cu adaos de zahăr și un pahar de apă. Apoi dau la o parte strecurătoarea și îl las să scurgă.
pas 2. Ouăle trebuie bătute cu zahăr.
pas 3. Trebuie topit untul, lăsat să se răcească și apoi să fie adăugat la amestecul de ou.
pas 4. Adăugați piure-ul și amestecați, adăugați mirodeniile.
pas 5.
pas 6.
pas 7. Adăugați făina cu praf de copt, amestecați bine. Aluatul trebuie să se risipească de pe furculiță.
pas 8.
pas 9. Platoul trebuie acoperit cu pergament, 1 lingură de masă = 1 fursec.
pas 10.
pas 11. Trebuie copt la 180 С, 20 de minute (este posibil să fie de ajuns mai puțin timp, posibil mai mult, depinde de cuptorul Dvs.). Partea de jos a fursecului trebuie să fie de o culoare brună frumoasă, este semnul că fursecul este gata. Nu trebuie supra-uscate, ele trebuie să fie fine.
pas 12. În acest timp pregătim crema. Iară-și aceeași brinzică
pas 13. Brinza dulce trebuie amestecată cu untul înmuiat și două linguri de pudră.
pas 14. Întîi trebuie strivită cu furculița.
pas 15. Apoi făcută piureu cu mixerul
pas 16. Acoperi-ți cu peliculă și plasați în frigider pentru 40 de minute.
pas 17. După un oarecare timp ungem fursecurile noastre.
pas 18.
pas 19.
pas 20. Presărați cu pudră, prin șablon sau fără el, este deja la alegerea Dvs.
pas 21.
pas 22. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Trandafiraşi cu brânză
![Trandafiraşi cu brânză](/pictures/content/2016_01/2322_small.jpg)
Aceşti biscuiţi sunt gustul copilăriei mele.
mai mult...Brioșe cu cacao și vișine
![Brioșe cu cacao și vișine](/pictures/content/2015_11/631_small.jpg)
Brioșe pufoase și delicioase cu vișine. Pentru iubitorii de ciocolată, o puteți adăuga cu siguranță.
mai mult...Fornetti cu gem de căpșune
![Fornetti cu gem de căpșune](/pictures/content/2015_11/1550_small.jpg)
Absolut delicioase și rapid de gătit!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.