Brioșe cu coacăză neagră

Brioșe cu coacăză neagră

Autor :

Ingrediente

Ouă 2 buc.
Lapte 200 ml
Unt 150 ml
Zahăr 200 g
Făină de grâu 300 g
Praf de copt 10 g
Coacăză neagră 200-300 g

Descriere

Gustul acrișor al coacăzei se combină perfect cu brioșa dulce și pufoasă. Servite cu o cafeluță la micul dejun îți fac dispoziție bună pentru toată ziua.

Etapele de gătit

pas 1. Într-un castron se bat ouăle cu zahăr pînă obținem o masă dublă a compoziției.

pas 2. Se încorporează uleiul, mixînd cîte puțin pînă obținem o spumă frumoasă.

pas 3. Adăugăm laptele.

pas 4. Într-un vas aparte se amestecă făina cu praful de copt.

pas 5. Se adaugă făina la compoziția de ouă, zahăr, ulei și lapte.

pas 6. Fructele se adaugă în aluat. Consistența aluatului trebuie să fie cea a unei smîntîni mai groase.

pas 7. Aluatul se toarnă frumos în forme și se dă la cuptor la temperatura de 180-200 grade pentru 20 min.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology