Ingrediente
Descriere
Am decis să experimentez și am obținut o prăjitură aromată și delicioasă cu vișină. Din păcate nu vă pot transmite aroma care învăluie apartamentul.
Etapele de gătit
pas 1. Untul rece se dă prin răzătoare și se amestecă cu cacao.
pas 2. Se adaugă făina și 40g de zahăr pudră. Iată așa o compoziție fărâmicioasă trebuie să obțineți.
pas 3. Pregătim umplutura din 2 brânzele degresate și 2 de 7% grăsime.
pas 4. Brânza se amestecă cu zaharul pudră și se pisează ușor cu furculița.
pas 5. Adăugăm 2 ouă și omogenizăm cu blenderul.
pas 6. Trebuie să obținem așa o consistență fină.
pas 7. Vișinele se decongelează și se usucă pe un șervețel.
pas 8. Apoi le amestecăm cu amidonul.
pas 9. Eu am folosit o tavă mică. Dacă veți folosi o tavă cu diametrul de 24 cm, dublați cantitatea ingredientelor..
pas 10. Tapetăm tava cu hârtie de copt.
pas 11. 2/3 din compoziția fărâmicioasă se aranjează în tavă.
pas 12. Turnăm amestecul de brânză.
pas 13. Se aranjează vișinele și se introduc ușor în brânză.
pas 14. Umplutura se nivelează astfel încât să acopere vișinele.
pas 15. Se presară cu masa fărâmicioasă rămasă.
pas 16. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 60 minute. După coacere, brânzoaica se lasă pentru 15 minute în tavă să se răcorească. Cu grijă se scoate din tavă și se lasă pentru alte 15 min, după care poate fi tăiată și savurată.
pas 17. Iată așa o frumusețe am obținut.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...
Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...Tartă cu mere ”Țvetaeva”
Nici nu-mi mai amintesc când am gustat această tartă pentru prima dată. Destul de simplă în preparare, din produse acc...
mai mult...Mere coapte
Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.