Ingrediente
Descriere
Am decis să experimentez și am obținut o prăjitură aromată și delicioasă cu vișină. Din păcate nu vă pot transmite aroma care învăluie apartamentul.
Etapele de gătit
pas 1. Untul rece se dă prin răzătoare și se amestecă cu cacao.
pas 2. Se adaugă făina și 40g de zahăr pudră. Iată așa o compoziție fărâmicioasă trebuie să obțineți.
pas 3. Pregătim umplutura din 2 brânzele degresate și 2 de 7% grăsime.
pas 4. Brânza se amestecă cu zaharul pudră și se pisează ușor cu furculița.
pas 5. Adăugăm 2 ouă și omogenizăm cu blenderul.
pas 6. Trebuie să obținem așa o consistență fină.
pas 7. Vișinele se decongelează și se usucă pe un șervețel.
pas 8. Apoi le amestecăm cu amidonul.
pas 9. Eu am folosit o tavă mică. Dacă veți folosi o tavă cu diametrul de 24 cm, dublați cantitatea ingredientelor..
pas 10. Tapetăm tava cu hârtie de copt.
pas 11. 2/3 din compoziția fărâmicioasă se aranjează în tavă.
pas 12. Turnăm amestecul de brânză.
pas 13. Se aranjează vișinele și se introduc ușor în brânză.
pas 14. Umplutura se nivelează astfel încât să acopere vișinele.
pas 15. Se presară cu masa fărâmicioasă rămasă.
pas 16. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 60 minute. După coacere, brânzoaica se lasă pentru 15 minute în tavă să se răcorească. Cu grijă se scoate din tavă și se lasă pentru alte 15 min, după care poate fi tăiată și savurată.
pas 17. Iată așa o frumusețe am obținut.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioșe cu sfeclă roșie și nuci
Vine iarna, iar legumele proaspete sunt mai puține! Respectiv, trebuie să le folosim la maxim pe cele ce le avem anul împrej...
mai mult...Conuri de Revelion
Un deliciu pentru oaspeţii dragi în noaptea dintre ani...
mai mult...Fursecuri Trandafiri cu brînză
Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.