Ingrediente
Descriere
Un
Etapele de gătit
pas 1. Intr-un vas batem ouale si zaharul pina devin o spuma de culoare deschisa.
pas 2. Adaugam treprat untul topit si amestecam pentru a se incorpora bine.
pas 3. Adaugam laptele caldut.
pas 4. Adaugam praful de copt cernut impreuna cu faina.
pas 5. Aluatul obtinit se imparte in doua vase.In unul din acestea se adauga praful de cacao.
pas 6. In tava tapetata cu hirtie de copt se pune la mijloc o lingura de aluat cu cacao,apoi deasupra se adauga o lingura de aluat obisnuita si tot asa pina se termina toate compozitiile. Se da in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 minute.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort "Lapte de pasăre"

Un tort foarte gustos.
mai mult...Mere coapte cu brânză

Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...Fursecuri Trandafiri cu brînză

Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.