Ingrediente
Descriere
Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
Etapele de gătit
pas 1. Amestecăm untul de temperatura camerei cu zahărul, zahărul vanilat, brînzică.
pas 2. Adăugăm gălbenușul
pas 3. Adăugăm o linguriță de coajă de lămîie și portocală. Folosesc așa răzătoare.
pas 4. ...
pas 5. Se amestecă faina cu praful de copt și se adaugă la amestecul de brânză de vaci. Framantăm un aluat moale, îl învelim în folie și-l lăsăm pentru o oră în frigider.
pas 6. Întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 cm. Cu păharul decupăm cercuri.
pas 7. ...
pas 8. Suprapunem cercurile.
pas 9. Acum rulăm.
pas 10. ...
pas 11. ...
pas 12. Tăiem rulourile în jumătate și formăm trandafirii. În dreapta pînă la formare și în stînga trandafirul gata
pas 13. Aranjăm trandafirii în tava tapetată cu hîrtie de copt.
pas 14. Se coc timp de 20 min în cuptorul încins la 180C
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gogoşi cu gem (de post)
Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...Chifle ''Romanița''
Extraordinare, asta am observat pe fața piciului când servea cu mare poftă. Cu gust dulce și aromat, aceste chifle sunt f...
mai mult...Inele cu nuci
Nişte prăjiturele numai bune pentru sărbătorile ce vin.
mai mult...

















Nu există comentarii încă. Fii tu primul.