Ciorba cu Fasole si Sfecla rosie

Ciorba cu Fasole si Sfecla rosie

Ingrediente

Cartofi 6 buc.
Sfecla rosie 2 buc.
Morcov 1 buc.
Ceapă 1 buc.
Ardei dulce 2 buc.
Pasta de tomate 1 lingurițe
Ulei vegetal 2 linguri
Cimbru uscat după gust
Pătrunjel verde după gust
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Bulion de găină după gust

Descriere

Va recomand cu drag o ciorba din legume foarte delicioasa. O puteti gati si cu carne!
Sa nu va sperie timpul de gatit, e din cauza fasolelor care fierb 60 minute. Daca aveti fasola fiarta preparati ciorba in 30 min.

Etapele de gătit

pas 1. Fasolele spalate le punem la fiert intr-o cratita. Le fierbem cca 60 min ( pana devin moi).

pas 2. Spalam, curatim toate legumele si le taiem. Cartofii si ceapa cubulete. Sfecla, ardeii si morcovul julien.

pas 3. Cand fasolele practic sunt gatite adaugam cartofii si contimentam cu sare, piper , la dorinta adaugam bulion de gaina, facem focul mic.

pas 4. Intr-o tigaie incinsa, adaugam putin ulei , calim putin ceapa pana devine putin transparenta, apoi adaugam sfecla si inca dupa 5-6 min adaugam morcovul, gatim cu capac. Dupa cam 6 min cand legumele sunt moi adaugam pasta de tomate sau rosiile proaspete prin razatoare. Mai gatim 5 min cu capac.

pas 5. In cratita cu fasole si cartofi adaugam crenguta de cimbru si ardeiul gras. Dupa care punem compozitia de legume calite. Lasam 5-7 minute.

pas 6. Adaugam verdeata.

pas 7. Serviti la dorinta cu smantana. Pofta mare sa aveti!

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology