Ingrediente
Descriere
Va recomand cu drag o ciorba din legume foarte delicioasa. O puteti gati si cu carne!
Sa nu va sperie timpul de gatit, e din cauza fasolelor care fierb 60 minute. Daca aveti fasola fiarta preparati ciorba in 30 min.
Etapele de gătit
pas 1. Fasolele spalate le punem la fiert intr-o cratita. Le fierbem cca 60 min ( pana devin moi).
pas 2. Spalam, curatim toate legumele si le taiem. Cartofii si ceapa cubulete. Sfecla, ardeii si morcovul julien.
pas 3. Cand fasolele practic sunt gatite adaugam cartofii si contimentam cu sare, piper , la dorinta adaugam bulion de gaina, facem focul mic.
pas 4. Intr-o tigaie incinsa, adaugam putin ulei , calim putin ceapa pana devine putin transparenta, apoi adaugam sfecla si inca dupa 5-6 min adaugam morcovul, gatim cu capac. Dupa cam 6 min cand legumele sunt moi adaugam pasta de tomate sau rosiile proaspete prin razatoare. Mai gatim 5 min cu capac.
pas 5. In cratita cu fasole si cartofi adaugam crenguta de cimbru si ardeiul gras. Dupa care punem compozitia de legume calite. Lasam 5-7 minute.
pas 6. Adaugam verdeata.
pas 7. Serviti la dorinta cu smantana. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supă de pește
Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...Shurpa - ciorbă uzbecă de miel
Gustată o dată, devine măncarea preferată...
mai mult...Ciorbă cu fasole şi fidea
E ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din copilărie care sper să vă placă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.