Ingrediente
Descriere
O mâncare săţioasă şi delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Ciupercile se fierb 10 minute, se răcoresc şi se taie felii. Se căleşte în tigaie ceapa tocată, se adaugă ciupercile şi se lasă la foc 5 minute. Se încorporează atent făina, apoi o lingură-două de supă, se omogenizeză. Se sărează, se adaugă smântâna şi peste câteva minute se ia de pe foc. Se lasă să se răcorească.
pas 2. La o margine a clătitei se pune umplutura de ciuperci şi se face rulou. Clătitele rulate se pun în tava unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt.
pas 3. Se bat bine 2 ouă cu 100 ml de smântână dulce(sau lapte), se sărează şi se toarnă peste clătite. Se pune în cuptorul preîncălzit la 180 pentru 30 minute. Cu 5 minute înainte de a scoate tava din cuptor se presară cu caşcaval ras.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pita cu oregano

Cine s-a odihnit în Grecia cunoaște aceste turte extrem de delicioase. Cele mai renumite sunt acele cu oregano, dar mai ...
mai mult...Turte cu telemea

Când eram copii, deseori ne delecta mama și bunica cu aceste turte cu telemea, făcute pe tigaie. Am decis să mă "reînt...
mai mult...Clătite pe bază de lapte

Clătite clasice pe bază de lapte. Pot fi servite cu smântână, magiun sau miere. De asemenea, pot fi umplute cu br&acir...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.