Ingrediente
Descriere
Implicați copilul în activitățile culinare, va fi încântat.
Etapele de gătit
pas 1. Se bate untul la temperatura camerei cu zahărul.
pas 2. Apoi adăugăm oul, esența de vanilie și sarea.
pas 3. După ce le-am încorporat pe toate punem și făina. Aluatul obținut e gata de folosit (nu e necesar să-l punem la frigider) . Întindem turta și decupăm ce forme dorim.
pas 4. Coacem biscuiții la 165 - 175 grade circa 15 min.
pas 5. Le putem mânca simple sau cu gem, după plac.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pufos cu smântâna
Eu coceam și torturi, și mă chinuiam cu diferite tipuri de aluat, însă când venea vorba de checuri pentru mine era mer...
mai mult...Tiramisu
Un desert apreciat mult de adepţii bucătăriei italiene, dar tot atât de des discutată reţeta acestuia...
mai mult...Gogoși la cuptor
Gogoşile dietetice la cuptor sunt mult mai delicioase și seamană cu cele prăjite, numai că sunt mult mai bune, lejere si mai sănă...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.