Ingrediente
Descriere
Această rețetă este una simplă, gustoasă, dar cel mai important sănătoasă!
Etapele de gătit
pas 1. Vinetele și ardeii au fost copți în prealabil (la grătar) și congelați pentru iarnă. De asemenea acestea pot fi coapte la cuptor înainte de a fi pregătite. Se scot de la congelator vinetele și ardeii, se lasă la frigider să se dezghețe.
pas 2. După ce s-au dezghețat se pun într-un vas (strecurător), pentru a scurge toată apa din ei. Apoi cu un instrument nemetalic se toacă mărunt. Se pun într-un castron, atât vinetele cât și ardeii, se adaugă ulei turnând în fir subțire în timp ce se freacă bine cu o lingură de lemn, într-un singur sens. Vinetele au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de grăsime, așa încât vor deveni cremoase. După ce am amestecat ingredientele se adaugă ceapa tocată mărunt, sare, piper și zeamă de lămâie după gust. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Hrişcă cu ciuperci (de post)
![Hrişcă cu ciuperci (de post)](/pictures/content/2015_11/1542_small.jpg)
Vă propun o reţetă care nu ar trebui să lipsească din meniul nostru,dat fiind faptul că hrişca este "un sac cu vitamine" şi minera...
mai mult...Salată de limbă și telină
![Salată de limbă și telină](/pictures/content/2015_12/1646_small.jpg)
O rețetă cu puține ingrediente și gustoasă.
mai mult...Salată caldă cu pui și asparagus
![Salată caldă cu pui și asparagus](/pictures/content/2015_10/263_small.jpg)
Salată caldă cu pui și asparagus
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.