Cheesecake de căpșuni fără coacere

Cheesecake de căpșuni fără coacere

Autor :

Ingrediente

Biscuiti Savoiardi 10 buc.
Suc de portocala 100 ml
Brânză 5% 400 g
Iaurt 250 g
Zahăr 50 g
Zahăr vanilat 1 buc.
Gelatina 9 buc.
Căpșune 400 g
Jeleu 1 buc.

Descriere

Cheesecake-ul fără coacere se prepară simplu, e foarte gustos și fin. E un desert ideal pentru vară – nu trebuie să stai la plită, nu conține făină, nici grăsime, minunat) Are și un conținut redus de calorii, astfel se potrivește perfect celor ce sunt la dietă, dar nu se descurcă fără dulce.

Dacă preparați acest cheesecake în perioada rece a anului, puteți substitui căpșunele cu kiwi. Se primește foarte frumos.

Etapele de gătit

pas 1. Pentru început mărunțim biscuiții Savoiardi în blender. Apoi îi trecem într-un vas și turnăm treptat sucul de portocale, baza nu trebuie să fie prea udă, moderat. Pe fundul formei de copt cu pereții detașabili amplasăm un cerc din hârtie de copt tăiat după dimensiunile formei, apoi formăm baza.

step1

pas 2. Acum ne vom ocupa de căpșuni. Într-un vas aranjăm căpșunile, dacă mijlocul e prea tare, îl înlăturăm cu un cuțit, apoi preparăm smoothy, căci nu prea seamănă cu un piure. Eu folosesc un blender.

step2

pas 3. Trecem la brânză. Brânza, zahărul, iaurtul se amestecă cu un blender într-un vas separat.

step3

pas 4. Urmează gelatina, eu o folosesc anume pe cea de desert, pentru că nu are miros și e rapidă și plăcută în utilizare.

step4

pas 5.

step5

pas 6. Lăsăm gelatina în apă rece pentru 5 minute, la mine s-a umflat chiar mai repede. Punem pe plită o cratiță cu apă, iar deasupra vasul în care vom topi gelatina. Adică facem o baie cu aburi. Gelatina o scurgem, o punem în vasul de pe baia cu aburi, turnăm deasupra aproximativ 30 ml de smoothy de căpșuni și aproximativ 2 linguri de apă, după ce apa în cratiță a fiert, stingem focul și amestecăm gelatina, totul se dizolvă rapid. Luăm vasul de pe baia cu aburi și lăsăm lichidul să se răcească puțin.

step6

pas 7.

step7

pas 8. Căpșunile rămase (smoothy) le adăugăm la brânză, amestecăm manual, adăugăm gelatina răcită ușor și amestecăm din nou.

step8

pas 9. Turnăm masa obținută în forma de copt și lăsăm la frigider pentru 3 ore. Eu am folosit o formă suplimentară în cazul scurgerilor, dar nu s-a scurs nimic.

step9

pas 10. După 3-4 ore, odată ce cheesecake-ul s-a prins, pregătim decorul din căpșuni. Eu am folosit jeleu Dr. Oetker, conform instrucțiunii am vărsat conținutul pachetului în apă fierbinte, am amestecat și am lăsat să se răcească puțin. Între timp feliem căpșunile și le aranjăm deasupra. Folosim un polonic mediu ca să turnăm treptat deasupra viitorul jeleu, lăsăm la frigider până se prinde, apoi înlăturăm pereții detașabili și savurăm!

step10

pas 11. Poftă mare!

step11
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Prajitura cu Caise
Prajitura cu Caise

Va indem sa gatim impreuna prajitura cu caise. O reteta foarte simpla , dar extrem de delicioasa! Prajitura iese foarte fina, de...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology