Ingrediente
Ouă 6 buc.
Făină de grâu 6 linguri
Zahăr 6 linguri
Еsenţă de migdale 1 lingurițe
Gem de căpşune 400 g
Glazură de ciocolată 1 buc.
Decoratiuni de patiserie după gust
Descriere
Delicoasă
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albușurile de gălbenuşuri.
pas 2. Se mixează albuşurile cu zahărul până obţinem o masă cremoasă, densă. Apoi se adaugă gălbenușurile și se amestecă uşor.
pas 3. Se cerne deasupra făina și se amesecă într-o direcție.
pas 4. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge un strat subţire de aluat.
pas 5. Se coace la 160 grade timp de 15 min.
pas 6. Se scoate din cuptor, se unge îndată cu gem și se rulează.
pas 7. Se toarnă glazura şi se decorează.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri cu unt
Implicați copilul în activitățile culinare, va fi încântat.
mai mult...Fluturaşi din ciocolată
O modalitate de a decora torturile, prăjiturile şi alte deserturi.
mai mult...Brioşe cu morcov şi nuci
Cît n-ar părea de straniu, dar sunt nişte brioşe foarte delicioase şi sănătoase pe care le savurează cu plăcere de la mic la...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.