Ingrediente
Ouă 6 buc.
Făină de grâu 6 linguri
Zahăr 6 linguri
Еsenţă de migdale 1 lingurițe
Gem de căpşune 400 g
Glazură de ciocolată 1 buc.
Decoratiuni de patiserie după gust
Descriere
Delicoasă
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albușurile de gălbenuşuri.
pas 2. Se mixează albuşurile cu zahărul până obţinem o masă cremoasă, densă. Apoi se adaugă gălbenușurile și se amestecă uşor.
pas 3. Se cerne deasupra făina și se amesecă într-o direcție.
pas 4. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge un strat subţire de aluat.
pas 5. Se coace la 160 grade timp de 15 min.
pas 6. Se scoate din cuptor, se unge îndată cu gem și se rulează.
pas 7. Se toarnă glazura şi se decorează.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prajitura cu dulceata de piersici si visina
![Prajitura cu dulceata de piersici si visina](/pictures/content/2016_04/2431_small.jpg)
Prajitura cu dulceata si aluat crocant este nemaipomenit de delicioasa. Mijlocul fructat se potriveste perfect cu aluatul crocant.
mai mult...Învârtită cu mere și zmeură
![Învârtită cu mere și zmeură](/pictures/content/2015_12/1604_small.jpg)
Un desert natural, suculent, fraged, care se topește în gură!
mai mult...Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți...
![Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți...](/pictures/content/2015_11/609_small.jpg)
Delicios și și ușor
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.