Ingrediente
Descriere
Când eram eu mică, la magazine se vindeau mici bezele în formă de floricele) Ce-i drept, erau de diferite culori nu prea apetisante, însă mereu atât de proaspete și gustoase... în copilărie totul era gustos...
Etapele de gătit
pas 1. Albușurile răcite se bat cu pudra de zahar care se adaugă treptat, până se formează o spumă densă. Spuma drebuie să fie bătută foarte bine, astfel încât la întoarcerea vasului ea să rămână pe loc.
pas 2. Tava se acoperă cu hârtie de copt și se formează bezelele. Eu folosesc o lopățică.
pas 3. Se coace la temperatura de 100 de grade aproximativ 1,5 ore. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ruladă cu vişine

Scorţişoară şi vişine...armonie perfectă!
mai mult...Biscuiți de susan

Super delicioși, aromați și sănătoși!
mai mult...Budincă cu brânză dulce şi mac

Budinca cu brânză dulce şi mac este o prajitură de casă delicioasă şi foarte aspectuoasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.