Ingrediente
Descriere
Când eram eu mică, la magazine se vindeau mici bezele în formă de floricele) Ce-i drept, erau de diferite culori nu prea apetisante, însă mereu atât de proaspete și gustoase... în copilărie totul era gustos...
Etapele de gătit
pas 1. Albușurile răcite se bat cu pudra de zahar care se adaugă treptat, până se formează o spumă densă. Spuma drebuie să fie bătută foarte bine, astfel încât la întoarcerea vasului ea să rămână pe loc.
pas 2. Tava se acoperă cu hârtie de copt și se formează bezelele. Eu folosesc o lopățică.
pas 3. Se coace la temperatura de 100 de grade aproximativ 1,5 ore. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort "Rafaello"
![Tort "Rafaello"](/pictures/content/2015_12/1678_small.jpg)
Bun de tot.! Ingredientele sunt pentru un pandișpan cu diametrul de 25 cm.
mai mult...Cornuri cu dulceață de trandafiri
![Cornuri cu dulceață de trandafiri](/pictures/content/2015_11/1398_small.jpg)
Cornurile copilăriei mele, în familia mea se numeau ”șoricei”)
mai mult...Brioşe cu pere
![Brioşe cu pere](/pictures/content/2015_12/1708_small.jpg)
Aromate şi pufoase...se topesc în gură...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.