Jacket Potatoes sau cartofi copți umpluți

Jacket Potatoes sau cartofi copți umpluți

Autor :

Ingrediente

Cartofi 5 buc.
Unt 50 g
Cascaval 100 g
Sare și piper după gust
Castraveți murați 2 buc.
Suncă 50 g
Roșii 1 buc.
Maioneza după gust

Descriere

O mâncare simplă, sățioas și delicioasă. Tot de ce aveți nevoie e cartofi, cașcaval, unt. Pentru umplutură puteți folosi orice topping vă place

Etapele de gătit

pas 1. Alegeți cartofi de aceeași mărime. Se spală, se usucă. Nu se curăță.

pas 2. Se învelește fiecare cartof în folie de aluminiu. Se coc în cuptor aproximativ o oră, depinde de dimensiunea cartofilor. Cartofii copți se verifică cu o scobitoare, trebuie să fie moi.

step2

pas 3. Între timp, se prepară umplutura. Am făcut o salată de castraveți, șuncă, roșii și maioneză. Puteți umplu cu alt topping. Perfect se potrivesc în acest fel de mâncare ciuperci prăjite, brânză de oi și mărar.

pas 4. Cartofii copți nu se scot din folie, se taie cu un cuțit ascuțit.

pas 5. Se pune în mijloc o bucățică de unt și cașcaval ras și se amestecă cu miezul de cartof. Se adaugă sare și piper.

step5

pas 6. Se adaugă umplutura. Se servește caldă. Poftă bună!

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Vinete Parmigiana
Vinete Parmigiana

Rapid, gustos şi săţios! Dacă vă place combinaţia de vinete şi roşii, trebuie să încercaţi această reţetă.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology