Ingrediente
Descriere
Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
Etapele de gătit
pas 1. Se spală merele, se curăţă de seminţe.
pas 2. Se aşează într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt (astfel sucul ce se va scurge din mere nu se va arde de tavă) şi se coc în cuptorul preăncălzit la 180 grade, aproximativ 30 minute (în dependenţă de mărimea merelor).
pas 3. Se amestecă nuca cu dulceaţa.
pas 4. Se umplu merele şi se presară cu zahăr pudră. Desertul e gata!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Braduţi de ciocolată
Un desert extraordinar, de origine germană, pentru masa de Crăciun sau de Revelion, atît prin aspect, cît şi prin gust...
mai mult...Biscuiţi "Ilenuţa"
Nişte biscuiţi fragezi care se fac uşor. Se pot păstra vreo două săptămîni la loc răcoros, în cutie închisă bine...
mai mult...Baniță cu dovleac
Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.