Mere coapte

Mere coapte

Autor :

Ingrediente

Mere 7 buc.
Nuci 80 g
Gem de visine 2 linguri
Zahar pudra vanilat 1 lingurițe

Descriere

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.

Etapele de gătit

pas 1. Se spală merele, se curăţă de seminţe.

step1

pas 2. Se aşează într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt (astfel sucul ce se va scurge din mere nu se va arde de tavă) şi se coc în cuptorul preăncălzit la 180 grade, aproximativ 30 minute (în dependenţă de mărimea merelor).

step2

pas 3. Se amestecă nuca cu dulceaţa.

step3

pas 4. Se umplu merele şi se presară cu zahăr pudră. Desertul e gata!

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Biscuiţi "Ilenuţa"
Biscuiţi "Ilenuţa"

Nişte biscuiţi fragezi care se fac uşor. Se pot păstra vreo două săptămîni la loc răcoros, în cutie închisă bine...

mai mult...
Baniță cu dovleac
Baniță cu dovleac

Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology