Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.
Ingrediente
Descriere
Delicios și și ușor
Etapele de gătit
pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.
pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.
pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.
pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiţi de ovăz
![Biscuiţi de ovăz](/pictures/content/2015_12/1632_small.jpg)
Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...Prajitura cu dulceata de piersici si visina
![Prajitura cu dulceata de piersici si visina](/pictures/content/2016_04/2431_small.jpg)
Prajitura cu dulceata si aluat crocant este nemaipomenit de delicioasa. Mijlocul fructat se potriveste perfect cu aluatul crocant.
mai mult...Biscuiți Trandafiri
![Biscuiți Trandafiri](/pictures/content/2015_10/99_small.jpg)
Această rețetă usoară de biscuiți, va fi cu siguranță un decor frumos si gustos la ceai.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.