Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.
Autor : Polina Ojog
Etapele de gătit (1 min)
4
Ingrediente
Ouă 3 buc.
Zahăr 150 g
Unt 100 g
Miere de albini 2 linguri
Vin alb sec 100 g
Făină de grâu 250 g
Bicarbonat de sodiu 1 lingurițe
Descriere
Delicios și și ușor
Etapele de gătit
pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.
pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.
pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.
pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu brânză "Lacrimi de înger"

O tartă delicioasă ce poate fi servită şi copiilor. A fost numită aşa pentru picăturile ce apar pe suprafaţa ei.
mai mult...Ruladă cu gem

Delicoasă
mai mult...Fursecuri Trandafiri cu brînză

Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.