Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.
Ingrediente
Descriere
Delicios și și ușor
Etapele de gătit
pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.
pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.
pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.
pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioșe cu afine și ciocolată
Cu ingrediente simple, naturale și multe fructe. Sper că poza va convins să încercați și voi acest desert. .
mai mult...Papanași
Vă prezint rețeta unor papanași foarte gustoși și fini.
mai mult...Tartă de vară
Aromat şi plin de vitamine, se pregăteşte repede şi vă salvează când vă vin oaspeţii pe neprins de veste.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.