Furșecuri trandafirași din aluat de biscuiți cu vin și miere.
Ingrediente
Descriere
Delicios și și ușor
Etapele de gătit
pas 1. 3 ouă se amestecă cu 150 gr de zahăr și 100 gr de unt. Se adaugă 2 linguri de miere de albini și 100 ml de vin.
pas 2. Apoi se pun 250 gr de făină, 1 linguriță de bicarbonat. Se frămîntă un aluat ca pentru pîine și se dă pentru 30 min la frigider.
pas 3. Aluatul se împarte în 5-6 bucăți, care mai apoi se întind cu sucitorul, se ung cu dulceață de zmeură și se rulează.
pas 4. Apoi se taie în bucăți de vreo 3-4 cm care se pun în tavă și li se dă forma de trandafiraș. Cînd se răcesc se dau cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Crumble cu visine si capsune
Asa cum mie imi plac visinele, iar sotului capsunele am incercat sa le imprietenesc intr-un crumble.
mai mult...Briose cu cacao
Va prezint o reteta foarte gustoasa de briose cu cacao.
mai mult...Tartă cu mere ”Țvetaeva”
Nici nu-mi mai amintesc când am gustat această tartă pentru prima dată. Destul de simplă în preparare, din produse acc...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.