Ingrediente
Descriere
Un desert ușor de preparat, sănătos și savuros. Cel mai important e ca îl pot oferi și băiețelului meu și îl mănâncă cu plăcere!
Etapele de gătit
pas 1. Pregătim merele: Le spălăm, le curățim de coajă și le scoatem cotorul.
pas 2. Punem merele într-un vas termorezistent din sticlă, cu puțină apă la fund și cu capac. Le dăm la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru jumătate de oră.
pas 3. Peste merele coapte presărăm scorțișoară și decorăm cu afine ( sau stafide). Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de varză roșie
![Salată de varză roșie](/pictures/content/2015_11/1242_small.jpg)
O salată extrem de sățioasă și ușor de pregătit! Varză roşie este un adevărat medicament, fiind de câteva ori mai bogat...
mai mult...Negresa (de post)
![Negresa (de post)](/pictures/content/2015_11/1504_small.jpg)
Un desert foarte bun pentru perioadele de post şi nu doar.
mai mult...Gogoşi cu gem (de post)
![Gogoşi cu gem (de post)](/pictures/content/2015_11/1520_small.jpg)
Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.