Ingrediente
Oua fierte 4 buc.
Ceapă 0.5 buc.
Pateu 100 g
Maioneza după gust
Sare și piper după gust
Descriere
Varianta preferată de familia noastră.
Etapele de gătit
pas 1. Se fierb ouăle.
pas 2. Se curăţă cu atenţie ca să rămână albuşul neted. Se taie în jumătăţi, se scoate gălbenuşul.
pas 3. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei până devine aurie. Se amestecă cu pateul care vă place (eu folosesc Pate de Praga), cu maioneza şi cu gălbenuşurile zdrobite. Se potriveşte de sare, piper. Se omogenizează. Se umplu jumătăţile de ou.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gustare bulgărească Shopska

Sau salată Shopska în oală. O gustare foarte apetisantă și picantă, deși e aperitiv, te saturi din el.
mai mult...Ruladă de vită cu ciuperci

Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!
mai mult...Tartine dulci cu struguri si miere

Un aperitiv deosebit de delicios, potrivit și pentru un mic dejun perfect!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.