Ingrediente
Descriere
Este un sos foarte delicios ce se prepara destul de repede .
Etapele de gătit
pas 1. Am taiat pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le-am presarat pe ambele parti cu sare, piper si cimbru si le-am lasat intr-un vas in frigider aproximativ 30 de minute pentru a se patrunde cu aromele.
pas 2. Dupa aceea am pus bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana au prins o culoare aurie. Cand au fost gata, le-am scos pe un servetel de hartie pentru a se scurge de ulei.
pas 3. Intre timp, am tocat ceapa marunt, si am pus-o la calit impreuna cu ciupercile , doua linguri de ulei, sarea si piperul. Cand ceapa a devenit sticloasa, am adaugat bucatile de pui si apa cat sa acopere totul (2-3 cani).
pas 4. Am lasat sa fiarba 15 minute, dupa care am adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele 2 linguri de faina. Am mai lasat sa fiarba inca 5 minute pentru a capata consistenta, dupa care am oprit focul.
pas 5. La final am adaugat patrunjelul tocat. Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Sos Bolognese
![Sos Bolognese](/pictures/content/2015_10/343_small.jpg)
Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.