Ingrediente
Descriere
Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă ceapa şi usturoiul,se mărunţesc şi se călesc în ulei.
pas 2. Se adaugă carnea tocată şi se lasă pînă îşi schimbă culoarea.
pas 3. Se toarnă vinul şi se lasă să se evapore.
pas 4. Se adaugă sosul de roşii,sarea şi busuiocul. Daca nu aveti sos gata, pur şi simplu treceţi roşii proaspete prin apă clocotită,decojiţi-le şi mărunţiţi-le cu blenderul.Puteţi folosi şi din comerţ,roşii decojite.
pas 5. Se lasă la foc încet cam două ore,amestecînd periodic. Pentru lasagna şi paste,aveţi grijă să fie mai rar.Dacă e necesar,mai adăugaţi sos de roşii. Pentru cannelloni e mai bine să fie mai scăzut.
pas 6. Puteţi umplea cu el cannelloni
pas 7. sau lasagna... Spor la treabă! Si poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prepeliţe Tabaca
"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".
mai mult...Polpette
Este o mincare ce va ajuta sa transformati propria sufragerie in restaurant...
mai mult...Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli
Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.